Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У жіночій консультації вже функціонує УЗД-апарат, подарований подружжям Бутусіних

Переглядів: 591

Апарат такого рівня є в Калуші лише в одному з приватних медичних закладів

Про те, що багатодітне подружжя Бутусіних, яке нині проживає в селі Грабівка на Калущині та нещодавно втратило на війні з рашистами двох своїх синів – Романа та Леоніда, подарувало жіночій консультації КНП «Калуська ЦРЛ» сучасний, високоточний УЗД-апарат радіо «Калуш ФМ» уже повідомляло.

І не випадково батьки Героїв – Олег та Тетяна Бутусіни вибрали для реалізації свого благодійного задуму саме цей медичний заклад.

«Будуть діти – буде Україна», – заявили вони під час офіційної передачі УЗД-апарата колективу жіночої консультації.

Про те, наскільки важливий новий апарат ультразвукової діагностики для колективу жіночої консультації та її пацієнтіврозповів лікар ультразвукової діагностики цієї медустанови Степан Якимів: «Апарат такого рівня є в Калуші лише в одному з приватних медичних закладів. Тож його значимість для нас, медиків, і пацієнтів дуже велика»

Обладнання – американське. Його виробник – компанія «Дженерал електрик».

«Мені вже доводилося працювати на такому обладнанні, тому можу з впевненістю сказати, що воно дуже ефективне при діагностування захворювань жіночих органів і проведенні досліджень вроджених вад розвитку плоду», – розповідає фахівець.

А ще це обладнання забезпечене хорошими програмами з проведення діагностики інших внутрішніх органів – черевної порожнини, поверхневих органів, щитовидної й молочної залоз тощо.

«Це, скажу без перебільшення, апарат нового покоління, і за 25 років праці в жіночій консультації я по-справжньому тепер відчув нові можливості ультразвукової діагностики. Він містить чимало нових технічних можливостей і забезпечує високу якість такого обстеження. Тому, користуючись нагодою, хочу ще раз подякувати подружжю Бутусіних за такий подарунок, бо він насправді допомагатиме наших жінкам бути самим здоровими та народжувати здорових дітей», – додає Степан Якимів.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: