Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Учні Калуша та Калущини зайняли десять перших місць на обласних олімпіадах з математики, історії, географії та інших предметів

Переглядів: 1884

У січні розпочався ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Наразі відомі результати олімпіад з математики, історії, англійської та польської мов, географії, астрономії, екології, а також першого туру з фізики.

Зі шкіл Калуського району в обласних змаганнях, інформує методист відділу освіти Калуської РДА Ірина Хомин, братимуть участь 60 учнів.

«Вісті Калущини» опублікували усі прізвища переможців олімпіад з Калуша та Калуського району.

Так, за підсумками обласного етапу олімпіади з математики переможцями стали семикласник Юрій Псюк, з Калуської гімназії імені Дмитра Бахматюка, учень 8 класу Пійлівської школи Михайло Сондей, та одинадцятикласник з тієї ж школи - Степан Войтович.

Переможцями обласної олімпіади з історії є Назар Забавський, учень 9 класу Калуської гімназії імені Дмитра Бахматюка та Тарас Котик, учень 10 класу Калуської ЗОШ №3.

Переможницею олімпіади з географії є учениця 8 класу Верхнянської школи Оксана Микитин.

Переможцем олімпіади з астрономії є Юрій Стасюк, учень 10 класу Калуської гімназії імені Дмитра Бахматюка.

А на олімпіади з польської мови переможцями стали  з польської мови та літератури усі учасники з Калуша стали переможцями:

учениця 9 класу Калуської ЗОШ №1 Юлія Копалівська, учениця 10 класу Калуського ліцею №2 м. Калуш Олеся Пасєка та учень 11 класу Калуського ліцею №2 Бартош Ленчицький.

Фото: Сосенский Вестник

 

 

Схожі матеріали за тегами: школа олімпіада перемога

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: