Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Ґудвеллі Україна» передала гуманітарну допомогу від Project Help Ukraine NOW (ФОТО)

Переглядів: 438

Минулого тижня працівники «Ґудвеллі Україна» передали гуманітарну допомогу місцевим організаціям і громадам від Project Help Ukraine NOW, який започаткував засновник компанії «Ґудвеллі» Том Аксельгаард, а сьогодні — повноважний консул України в Данії.

Зокрема допомогу отримали:

Івано-Франківські волонтери. Допомога буде відправлена у Луганську та Донецьку область.

БФ БО «Сурма» (Бурштин). Частина гуманітарної допомоги буде роздана місцевим переселенцям, а інша – в області і міста, які постраждали від агресії рф.

Рогатинська ТГ. Частина гуманітарної допомоги буде роздана місцевим переселенцям, а інша буде відправлена у Харківську область.

Чертізький старостинський округ. Сформували набори з продуктів та засобів гігієни для 17 сімей переселенців, котрі наразі проживають на територіях сіл Чертіж, Тернавка та Дубравка.

ГО «Громадський простір Калуша». Надали гігієнічні засоби та сухе молоко. Допомога частково буде передана місцевим переселенцям, а частина буде надіслана сім'ям з дітьми з обмеженими можливостями, які переїхали із зон активний бойових дій і зараз проживають по всій території України.

Верхнянська ОТГ. Продукти та засоби гігієни будуть передані сім'ям тимчасово переселених осіб, які проживають в ОТГ.

Координаційний антикризовий центр при Івано-Франківській Архієпархії. Для вимушених переселенців, які проживають на території архієпархії, передали пральний порошок та інші засоби побутового характеру.

ГО «УМХ с. Дубівці». Продукти першої необхідності, консерви, предмети особистої гігієни та багато іншого буде відправлено у населені пункти Житомирської області, які звільнили від російських загарбників.

 

 

Схожі матеріали за тегами: «Ґудвеллі Україна» допомога Help Ukraine NOW

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: