Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

В Боднарові та Сівці Войнилівській планують добудувати та побудувати мости

Переглядів: 3708

На замовлення Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області відкорегували проектно-кошторисну документацію на будівництво мосту в селі Боднарів Калуського району. Міст через річку Луква на автомобільній дорозі державного значення споруджують ще з 2006-го року.

Про це пише "Галицький кореспондент".

Проектно-кошторисна документація проходить державну експертизу, після якої буде визначена точна залишкова вартість будівництва. Надалі Служба автомобільних доріг оголосить тендер, на визначення підрядної організації, яка й буде проводити добудову цього мосту. Після таких підготовчих робіт міст у Боднарові якщо не в поточному, то в наступному році добудують.

На замовлення Служби автомобільних доріг цьогоріч заплановано будівництво нового мосту через річку Дністер у селі Сівка Войнилівська Калуського району. Там необхідно добудувати декілька прогонів, облаштувати проїзну частину та підходи до мосту.

У цьому році Служба автомобільних доріг в області організувала ремонт мостів у гірських районах: Делятині та Ланчин Надвірнянського району, й в селі Стопчатів

На Прикарпатті загалом є 1176 мостів на дорогах загального користування. Чи не всі вони побудовані за старими нормативами, понад п’ятдесят років тому, і  потребують постійного нагляду. Більшість мостів потребують принаймні поточного ремонту.

 

Схожі матеріали за тегами: мости боднарів сівка войнилівська

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: