Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

В Івано-Франківську судитимуть групу зловмисників, які підробляли офіційні документи (ФОТО)

Переглядів: 344

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури завершено досудове розслідування і скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно учасників організованої групи, які підробляли та збували офіційні документи (ч. 3 ст. 199, ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 358 КК України).

За даними слідства, троє місцевих жителів упродовж 2020-2021 років придбавали, перевозили та зберігали голографічні захисні елементи з метою збуту, підробляли та збували офіційні документи з голографічними захисними елементами, за що отримували грошову винагороду, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на прокуратуру області.

Під час обшуків вилучили близько 1000 гумових кліше печаток та штампів різних державних підприємств, установ та організацій Івано-Франківської області й інших областей, бланки дипломів про навчання, зразки бланків посвідчень водія, підроблені паспорти громадян України та паспорти для виїзду за кордон, свідоцтва про народження, бланки довіреностей, комп’ютерну техніку тощо.

Також вилучили грошові кошти: 6650 фунтів стерлінгів, 48 085 євро, 11 854 доларів США, 61 357 гривень, 9910 польських злотих, отримані від злочинної діяльності.

В ході розслідування наклали арешт на зазначені кошти, а також на автомобіль організатора групи, який той використовував під час учинення злочинів.

Досудове розслідування здійснювало слідче управління Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області. Обвинувальний акт розглядатиме по суті Івано-Франківський міський суд.

 

Схожі матеріали за тегами: Франківськ група документи підробка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: