Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

В Калуші знайшли викрадача велосипеда

Переглядів: 1051

Двоколісний транспортний засіб, залишений жителькою Калуша в під'їзді будинку, неправомірно став власністю 27-річного калушанина, пише pravda.if.ua.

Заява про крадіжку велосипеда надійшла до правоохоронців від місцевої жительки. Потерпіла розповіла, що її велосипед невідомий викрадав з під'їзду. Навіть замок, яким був пристебнутий ровер, не став на перешкоді злодієві.

Працівники міліції встановили особу причетні до скоєного. Зловмисником виявився 27-річний житель Калуша, раніше судимий за злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотичних речовин.

У пошуках наживи зловмисник блукав під'їздами багатоповерхівок, а за допомогою кусачок розрізав тросовий замок та привласнив чуже майно. Так, у 34-річної калушанки поцупив двоколісника. Чужу власність зловмисник продав практично за безцінь, а гроші витратив на власні потреби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Дії підозрюваного слідчі кваліфікують згідно ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Згідно санкції статті цьому чоловікові загрожує до трьох років позбавлення волі. На вирок суду підозрюваний чекатиме під вартою.

Співробітники міліції вкотре звертаються до власників велосипедів із застереженнями не нехтувати безпекою свого майна та не залишати його без нагляду.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: