Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

В Калуську центральну районну лікарню доставили нову кисневу станцію (ФОТО)

Переглядів: 1139

Як уже раніше повідомлялося, товариство «КАРПАТНАФТОХІМ» придбало для Калуської ЦРЛ нову кисневу станцію.

Її вартість становить мільйон гривень. Об’єм установки – 3 тис. 128 літрів кисню, що в чотири рази більше, ніж його донині калуські медики зберігали в чотирьох орендованих кріоциліндрах.

Тепер, як повідомляє «Нафтохімік-Калуш», нову кисневу станцію доставили в лікарню у Підгірках.

У церемонії передачі нової кисневої станції взяли участь генеральний директор ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» Іван Підсадюк, його заступник Ярема Рудик, міський голова Ігор Матвійчук, заступник міського голови Наталія Табачук, генеральний директор «КНП Центральна районна лікарня» Іван Красійчук та медичні працівники лікарні.

Іван Красійчук зазначив, що нова установка дозволить суттєво поліпшити забезпечення киснем пацієнтів відділень лікарні, які хворіють на коронавірусну інфекцію.

– Сьогодні ми можемо одночасно подавати цей необхідний для лікування продукт до 96 ліжок хворих, і нова установка дозволить подавати його безперебійно та під належним тиском. Тож від свого імені, всього колективу лікарні і наших пацієнтів щире спасибі колективу підприємства та його керівництву, – наголосив  керівник медзакладу.

Своєю чергою Іван Підсадюк запевнив присутніх, що спеціалісти підприємства докладають нині зусилля, щоб якомога швидше кисень, який нанафтохіміки виробляють, був офіційно зареєстворований як лікарський засіб.

А Ярема Рудик поінформував керівників медичного закладу про те, що «КАРПАТНАФТОХІМ» і надалі сприятиме належному медичному забезпеченню їх лікарні, і передав їм медичні захисні екрани.

 

Схожі матеріали за тегами: калуська црл допомога киснева станція

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: