Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

В області з 1 червня планують відновити роботу 46 дитячих садків

Переглядів: 806

Про це 25 травня під час онлайн-брифінгу для представників засобів масової інформації повідомив голова Івано-Франківської  обласної державної адміністрації Віталій Федорів.

Проте очільник області просить батьків попри відкриття дитячих садків при можливості залишатися з дітьми вдома, повідомляє пресслужба ОДА.

«Починаючи з першого червня в області наразі планують відновити роботу 46 із 458 дитячих дошкільних закладів, - зазначив Віталій Федорів. – Усі вони працюватимуть згідно з вимогами Міністерства охорони здоров’я, щоб не допустити поширення хвороби. Однак просимо усіх батьків, хто має можливість залишатися вдома з дітьми, не відвідувати дитячі садочки».

Разом з тим очільник Прикарпаття зауважив, що незважаючи на зменшення кількості хворих на COVID-19 та послаблення карантинних заходів, усім слід бути обачними щодо свого здоров’я, дотримуватися рекомендованих вимог, щоб не піддатися омані про відступ хвороби.

Слід додати, що кожної доби в області проводиться більше 200 досліджень методом полімеразної ланцюгової реакції. Наразі область очікує на тест-системи, які виявлятимуть антитіла в організмі. Такі дослідження проводитимуться безкоштовно.

Як уже повідомляло «Калуш ФМ», з 1 червня у Калуші планують відкрити після карантину всі дошкільні заклади.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття садки робота

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: