Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

В ОДА розповіли, коли виплатять надбавки лікарям Калуської райлікарні, які задіяні у лікуванні хворих на COVID-19

Переглядів: 651

За словами т. в. о голови Івано-Франківської ОДА Віталія Федоріва виплати медикам, залученим до лікування пацієнтів з коронавірусом, за березень є основним завданням, яким зайнята виконавча влада.

Зокрема, Віталій Федорів розповів, що заклади охорони здоров'я є комунальними некомерційними підприємствами, тому за нарахування заробітної плати відповідають генеральний директор і головний бухгалтер кожного медзакладу, тому від них очікують інформації.

По Калуській районній лікарні також хочуть бачити чіткі розрахунки.

«Потрібно, щоб генеральний директор визначився. Там хворі на коронавірус пацієнти у березні були, тому лікарня підпадає під перерахунок. Зрозуміло, що до лікування пацієнтів з коронавірусом не були задіяні всі працівники», - додав очільник Прикарпаття.

Віталій Федорів пообіцяв, що за березень усім медикам, які лікували хворих на COVID-19, буде виплачена надбавка у розмірі 300%. Це питання буде знято до кінця місяця.

Щоб виплатити надбавки, ОДА використає кошти, які надійшли від держави як медична субвенція для підтримки закладів охорони здоров'я.

За квітень виплата зарплат планується на 5-7 травня. До цього часу очікують рекомендації та алгоритм виплат від МОЗу й уряду.

Схожі матеріали за тегами: Калуш райлікарня надбавки виплати

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: