Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

В пам’ять Герої Крут. У Калуші відбулася міська спартакіада серед студентів та ветеранів АТО (ФОТО)

Переглядів: 894

У рамках відзначення 102-ої річниці бою під Крутами 31 січня та 1 лютого у Калуші проходила міська спартакіада серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації та ветеранів АТО/ООС.

Організувало захід управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту міської ради спільно з фізкультурно-спортивним товариством «Україна». Проходила спартакіада в приміщенні фізкультурно-спортивного клубу «Нафтохімік», тирі ліцею № 10 та басейні «Посейдон», повідомляє пресслужба Калуської міської ради.

Команди виборювали першість з таких видів спорту, як стрільба з пневматичної гвинтівки, підтягування на перекладині, неповний розбір та збір автомата Калашникова, волейбол, настільний теніс та естафета з плавання. Зокрема долучилися студенти Вищого професійного училища № 7, Калуського політехнічного коледжу, Калуського коледжу культури та мистецтв, Калуського коледжу економіки, права і інформаційних технологій та ветерани АТО/ООС.

Переможцями міської спартакіади стали студенти Калуського політехнічного коледжу, друге місце - у команди ветеранів АТО/ООС, третє місце зайняла команда студентів Калуського коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

Переможців та призерів змагань нагородили кубками, грамотами та солодкими призами.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш спартакіада Крути студенти учасники АТО

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: