Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

В Україні стартувала реєстрація на ЗНО-2018

Переглядів: 855

6 лютого 2018 року, стартувала реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні. У ЗНО-2018 є нововведення, що стосуються іноземної мови.

За інформацією на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО), реєстрація для участі у ЗНО триватиме з 6 лютого до 19 березня, пише Курс.

Для участі необхідно за допомогою сервісу "Зареєструватися" на сайті УЦОЯО сформувати і роздрукувати реєстраційну картку, зібрати комплект реєстраційних документів та подати їх до установи освіти (для учнів) або надіслати рекомендованим листом до регіонального центру УЦОЯО (для інших охочих).

Після успішної реєстрації учасник отримає сертифікат ЗНО, інформаційний бюлетень та реєстраційне повідомлення.

Варто зазначити, що для кожного зареєстрованого учасника на веб-сайті УЦОЯО створять інформаційну сторінку, доступ до якої можливий за номером і пін-коду сертифіката.

На сторінці буде розміщена інформація про вибрані предмети для проходження тестування, а згодом також адреси пунктів проведення ЗНО та результати проходження тестування.

Аналогом інформаційної сторінки є мобільний додаток "Моє ЗНО", який надає інформацію про проведення ЗНО на свій мобільний пристрій.

Важливо, що цьогоріч ЗНО з іноземної відбуватиметься по-новому: абітурієнт виконуватиме не тільки письмові завдання, він ще й демонструватиме розуміння мови на слух. Спеціально для цього в центрі оцінювання якості освіти облаштували спеціальну студію звукозапису. Створені там аудіозаписи вкладатимуть до комплекту тестових матеріалів.

Фото: Освіта.UA

 

Схожі матеріали за тегами: зно реєстрація

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: