Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Вакцинація та статут громади. Відбулася чергова нарада зі старостами

Переглядів: 396

26 березня відбулася чергова зустріч-нарада Калуського міського голови Андрія Найди зі старостами сіл територіальної громади. При обговоренні питань порядку денного значна увага була зосереджена на проведенні кампанії з вакцинації мешканців громади в рамках заходів із запобігання коронавірусній хворобі та її протидії, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на пресслужбу Калуської міської ради.

Як пояснила заступниця міського голови Наталія Кінаш, для вироблення колективного імунітету до вірусів COVID надзвичайно важливо охопити вакцинацією якомога ширше коло людей. Для цього в медичних закладах створено всі необхідні умови. Головне – бажання і розуміння людей, активність місцевих лідерів, старост зокрема, в правильному роз’ясненні необхідності противірусних щеплень.

Міський голова Андрій Найда закцентував увагу присутніх і на тому, що 25 березня міською радою ухвалений статут територіальної громади. Цей документ передбачає для громадськості, в тому числі й для сільських мешканців, реальні інструменти участі в прийнятті рішень органами місцевого самоврядування, вносити ініціативи тощо.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуська ТГ нарада зі старостами

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: