Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

ВАТ «Оріана» заборгувало місту за землю понад 22 млн гривень

Переглядів: 961

Виконавчий комітет Калуської міськради 24 липня за твердившість актів комісії з відшкодування міськраді збитків, завданих користуванням земельними ділянками комунальної власності територіальної громади без правовстановлюючих документів.

Відповідні акти були складені у червні і липні. Комісія визначила збитки, які завдали місту ВАТ «Оріана» та Іван Кондрат. Підприємство та суб’єкт господарювання користувалися землею, проте вчасно не продовжили договорів оренди земельних ділянок і відповідно не сплачували орендну плату.

Йдеться про чотири земельні ділянки, які орендувало ВАТ «Оріана», зокрема, дві на вул. Шахтарській, 5, площею 402,32 га та 2,73 га, на вул. Шахтарській,7, площею 2,63 га, та вул. Промисловій,14, площею 244,13 га. Загальна сума збитків по чотирьох ділянках складає понад 22 млн гривень.

Щодо Кондрата І. М., то він заборгував міському бюджету за дві земельні ділянки на на вул. Б. Хмельницького, 115 (площа 0,38 га) та вул. Б. Хмельницького, 81а (площа 0,39 га) близько 400 тис. грн.

Відповідно до рішення виконкому, боржникам надали місяць часу на компенсацію місту збитків, завданих використанням земельних ділянок з порушенням земельного законодавства. У разі несплати міська рада звернеться з позовами про відшкодування до суду.

Схожі матеріали за тегами: Калуш Оріана борги земля

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: