Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Верхнянська «Юність» стартувала в першості області з перемоги

Переглядів: 608

27 вересня стартувала першість області з футболу серед команд другої ліги, в якій в сезоні 2020-2021 рр. Калущину представляє верхнянська «Юність».

У першому турі обласних змагань команда цього села Верхнянської ОТГ, яка за останні тридцять років не брала участі ні в першостях, ні в чемпіонатах Івано-Франківщини, приймала бовшівську «Касову» з Галицького району. На матч із одним із лідерів обласного турніру серед команд другої ліги останніх сезонів, який проводився на стадіоні в селі Іванкова, прийшло повболівати за «Юність» чимало її прихильників. І футболісти віддячили їм за підтримку результативною грою, повідомляє «Нафтохімік-Калуш».

Щоправда, перший тайм поєдинку, в якому гравці «Юності» мали ігрову й територіальну перевагу над опонентами та могли неодноразово завершити атакуючі дії влучними ударами, однак змарнували такі нагоди, завершився внічию 0:0. Одразу після перерви на поле вийшов атакуючий півзахисник Юрій Іванишин, який замінив Назара Герина. Свіжий гравець додав креативності до командних дій «Юності». У штрафному майданчику гостей все частіше почали виникати гострі моменти, що спонукало оборонців «Касови» грати на грані «фолу» при відборі м’яча під час атак господарів й помилятися при розіграші ними стандартних ситуацій. Власне, на 75-ій хвилині матчу після навісу з кутового один із захисників «Касови» зіграв рукою у штрафному майданчику й арбітр призначив пенальті. 11-метровий удар майстерно виконав Юрій Іванишин, спрямувавши м’яч у протилежний кут воріт від того, на який очікував голкіпер, намагаючись вгадати напрямок польоту.

Невдовзі після пропущеного гола тренер «Касови» провів ряд замін, намагаючись змінити хід поєдинку та зрівняти рахунок. Однак «Юність», в складі якої в другому таймі теж були нові гравці, не тільки не дозволила гостям здобути одне очко, а й на доданих арбітром хвилинах до другої половини зустрічі забила другий гол. Дубль оформив Юрій Іванишин, який завершив чергову атаку «Юності» влучним ударом у «дев’ятку» із правого кута штрафного майданчика.

Склад ФК «Юність» у першому переможному матчі першості області з футболу: Макогон Михайло (воротар), Канюк Андрій, Подолюк Ігор, Гладковський Сергій, Гудак Роман (Кащій Микола’82) – Курташ Роман (Вістовський Юрій’73), Долотко Ігор, Мельник Святослав, Герин Назар (Іванишин Юрій’46), Шевченко Святослав (Дмитрів Павло’65) – Москалик Роман (Цюпер Олександр’86).

В інших поєдинках першого туру першості області з футболу були зафіксовані такі результати:

«Придністров’я» (Тлумач) – «Хутровик» (Тисмениця) – 2:2,

«Колос Городенківщини» (Вільхівці) – «Покуття-Нептун» (Заболотів) – 2:2,

«Карпати» (Болехів) – «Карпати» (Старі Богорчани) – 2:0,

«Обрій» (Чернятин, Городенківський р-н) – «Сокіл» (Коршів, Коломийський р-н) – 2:2,

«Карпати» (Кути) – ФК «Вербівці» (Городенківський р-н) – 0:2.

Свій наступний матч верхнянська команда проведе 4 жовтня в Тлумачі з місцевою командою «Придністров’я».

Схожі матеріали за тегами: ФК Юність Верхня перемога

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: