Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Віче і прем’єра фільму. У Калуші вшанували пам’ять загиблих в Іловайському котлі (ФОТО)

Переглядів: 1250

29 серпня у Калуші відбулось вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни, та відзначення 5-ої річниці Іловайської трагедії «Пам'ять, яку не витерти часом».

На честь полеглих героїв присутні виконали Державний Гімн України. Під поминальні дзвони згадали поіменно наших полеглих земляків з Калущини, Рожнятівщини, Долинщини та в глибокій пошані схилили голови у хвилині мовчання, повідомляє пресслужба Калуської міськради.

Священнослужителі міста відправили панахиду за полеглими у боях на Сході, а воїни АТО/ООС вклонились та вручили квіти рідним і близьким загиблих героїв.

На знак вшанування героїв-захисників до пам'ятника Герою України, Генерал-хорунжому УПА Роману Шухевичу та пам'ятного знака Героям Небесної сотні поклали квіти міський голова Ігор Матвійчук та головагромадського об’єднання Калущини учасників бойових дій на Сході України ім. Романа Шухевича ОлександрСоколовський, секретар Калуської міської ради Роман Боднарчук та воїн-захисник Віктор Чернега, голова Калуської районної державної адміністрації Іван Данів та голова Калуської районної ради Віктор Гільтайчук.

Відтак у кінозалі «Час кіно» ПК «Мінерал» відбувся перегляд прем’єри фільму «Іловайськ 2014. Батальйон: Донбас».

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш віче вшанування загиблі Іловайськ

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: