Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Відбулася чергова нарада міського голови зі старостами: на порядку денному – Голинь (ФОТО)

Переглядів: 484

«Село Голинь – найактивніша громада», – такими словами розпочав свою розповідь Голинський староста Тарас Кушлик про округ на виїзній нараді міського голови зі старостами Калуської ТГ. 

«Активна й небайдужа – це відчуваємо ми всі, а що найбільша за чисельністю – це точно», – зауважив Андрій Найда.

З такої позитивної ноти розпочалася вельми серйозна та детальна розмова про успіхи та проблеми в Голині, з посиланням на Калуську міську раду повідомляє «Калуш ФМ»

Староста Тарас Кушлик у цілому охарактеризував ситуацію в окрузі. Закцентував увагу на тому, що вдалося вже зреалізувати. Найперше – це налагоджена робота з надання  адміністративних та соціальних послуг для мешканців села; протягом цього року значний обсяг вдалося зробити з благоустрою: поточний ремонт дороги (вул. Церковна), профілірування доріг та улаштування основи дороги із щебеню; впорядкування місць накопичення великогабаритних відходів тощо. Вдалося провести капітальний ремонт лікарської амбулаторії.

Долучилися до розмови мешканці Голиня – депутат міської ради Іван Мазурик та депутатка обласної ради Оксана Тебешевська, яка позитивно відгукнулася про роботу міської влади в нових умовах сформованої  громади. Депутати говорили й про проблеми: залишається невирішеним питання затоплень вулиць Стебельських і Мазепи та урочища «Криве», «довгобуду» дитячого садочка, покрівлі  школи, яка потребує ремонту та інше. Оксана Тебешевська запропонувала всім старостам свою допомогу у вирішенні проблем сіл, які можна розв’язати на рівні обласної ради.

Слово на нараді мали Радіон Прокопчук – директор Голинського ліцею, Ольга Кінащук – директорка школи мистецтв; Світлана Сокульська – завідувачка бібліотеки, Ярослав Семчишин – завідувач лікарською амбулаторією.

Про ситуацію в інших старостинських округах доповіли старости. Всі одностайними були в словах подяки КП «Калушавтодор» за дорожні роботи, обрізки дерев, підготовку до зимового періоду.

Підсумовуючи обговорення, міський голова Андрій Найда зазначив, що про велику проведену роботу в Голині можна сказати мовою цифр. Тут варто зазначити, що загальний фонд Голинського сільського бюджету в 2020 р. по становив 6 533,0 тис. грн, а без урахування ПДФО – 5 451,1 тис. грн. Цього року за всіма напрямками з бюджету громади спрямовано (з урахуванням освітньої субвенції (9 565, 1 тис. грн) понад 23 402, 3 тис. грн.

Після завершення наради міський голова разом зі своїми заступниками ознайомилися з проблемними питаннями безпосередньо на місцях. За результатами наради дав відповідні доручення виконавчим службам.

Схожі матеріали за тегами: Калуська ТГ нарада зі старостами Голинь

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: