Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Відкритий чемпіонат з футзалу набирає обертів: змагаються 36 команд (ФОТО)

Переглядів: 1394

Набрав обертів і триває Відкритий чемпіонат м. Калуша з футзалу серед аматорів. Всього в сезоні 2018-2019 років беруть участь 36 команд: по сімнадцять колективів делегували на ці змагання місто Калуш і Калуський район, ще по одному представнику долучились з сусідніх Рожнятівського (Брошнівська ОТГ) й Жидачівського районів.

Вже після другого туру чергової команди не дорахувався вищий дивізіон чемпіонату – через організаційні проблеми не зміг продовжити свої виступи голинський «Сокіл-2». Тепер турнір першої ліги пройде не в три, а в чотири кола, а оскільки склад учасників виглядає приблизно рівним за силами, навіть лідируючому «Роланду» ще рано вважатись явним фаворитом змагань, повідомляє Федерація футболу м. Калуша.

Тим часом, важливою подією для міського чемпіонату стала поява на паркеті ігрового майданчика ДЮСШ «Сокіл» професійних футболістів. Для участі в змаганнях з футзалу гравці-професіонали в обов'язковому порядку подають відповідний лист від керівництва свого клубу, який надає їм дозвіл на участь в змаганнях з футзалу. Причому отримання міською федерацією футболу офіційного листа від ФК «Калуш» з дозволом на участь гравців команди в турнірі якраз співпало в часі з відставкою керманича команди Василя Малика.

Перелік діючих професійних гравців (ТУРНІР КОМАНД ПЕРШОЇ ЛІГИ):

«Роланд» (Калуш) - Кохман Андрій (ФК «Калуш»), Танчин Владислав (ФК «Калуш»);

«Сокіл» (Голинь) - Сондей Іван («Олімпік» Донецьк);

ФК «Підгірки» (Калуш) - Гончар Владислав (ФК «Калуш»).

Перелік діючих професійних гравців (ТУРНІР КОМАНД ДРУГОЇ ЛІГИ):

«Говерла» (Калуш) - Книш Данило (ФК «Калуш»), Кузів Богдан (ФК «Калуш»), Олевич Ярослав (ФК «Калуш»);

«Чайка» (Калуш) - Генега Роман (ФК «Калуш»);

«Рятувальник ДПРЧ-24» (Калуш) - Гудак Роман («Нива» Вінниця).

За Регламентом зявковий період завершується 05.12.2018 р., проте організаційний комітет змагань продовжив терміни подачі заявок для професійних гравців-учасників Прем'єр-Ліги чемпіонату України до 10-го грудня.

Для представників команд, арбітрів, гравців і шанувальників футзалу нагадаємо, що турніри Відкритого чемпіонату та Кубка міста Калуша є офіційними змаганнями, які проводяться міською Федерацією футболу і зареєстровані в Єдиній базі даних ФФУ. Відповідно всі заявки команд, протоколи матчів, турнріні таблиці, перелік бомбардирів крім нашого ресурсу можна також бачити на офіційному сайті ФФУ (перехід за цим посиланням).

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш футззал чемпіонат

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: