Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Вихованці ДЮСШ здобули 4 «золота» з вільної боротьби, 15 медалей з орієнтування і перше місце зі стрітболу (ФОТО)

Переглядів: 327

Вихованці ДЮСШ управління освіти Калуської міської ради знову мають низку перемог.

Так, 17-19 червня у Львові на V Всеукраїнському турнірі – меморіалі з вільної боротьби пам’яті заслуженого тренера України Олега Сазонова вихованці відділення вільної боротьби ДЮСШ управління освіти здобули чотири золоті медалі (тренер – викладач Юрій Кірілов), інформує "Калуш ФМ" з посиланням на управління освіти.

18-21 червня в Калуші відбувся Кубок Галичини зі спортивного орієнтування. Вихованці спортивної школи здобули 15 медалей: чотири золоті, шість срібних та п’ять бронзових (тренери-викладачі Галина Строчук і Марія Гудак).

Загалом у цих змаганнях взяли участь 140 орієнтувальників з 12-ти регіонів України віком від 10 до 65 років. У перший день спортсмени змагалися в лісовому масиві у Вістовій, другого – у Підгірках, а фінальна стадія проходила в середмісті Калуша. Фінішували всі на площі Героїв.

20 червня в місті Надвірна на чемпіонаті Івано-Франківської області зі стрітболу 3х3 команда  вихованців Калуської ДЮСШ управління освіти під керівництвом тренера-викладача Людмили Семанишиної виборола перше місце.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш ДЮСШ перемоги

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: