Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Вікна у Народному домі на Загір’ї вже засклили. Зловмисника, який їх побив, поліція знайшла (ФОТО)

Переглядів: 618

Поліція Калуша встановила зловмисника, який розбив всі вікна у Народному домі на Загір’ї, а також понищив капличку, кіоск хлібобулочних виробів, автівку та вікна в кількох будинках.

Нагадаємо, що це трапилося вночі 24 лютого.

У Народному домі вибили скло не лише у великих вікнах, а й у маленьких віконцях над дверима. Із приміщення нічого не вкрали, хоча через вікно намагалися витягнути колонку, але, вочевидь, не встигли її винести.

За словами заступника начальника управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради Олега Тарбєєва, цього ж дня поліція встановила особу зловмисника і проводить заходи та з’ясовує обставин даної події.

Виявилося, що до цього причетний 26-річний калушанин, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Хоча свою вину він визнав, адекватного пояснення, чому це вчинив, поліції не надав.

За словами начальниці управління культури, національностей і релігій Калуської міської ради Любові Джуган, за кошти міського бюджету 25 лютого у Народному домі вже встановили нові склопакети, проте від зловмисника будуть вимагати компенсацію за заподіяні збитки. На заміну склопакетів витратили 13 тисяч гривень.

Необхідна заява в міліції зареєстрована.

 

Схожі матеріали за тегами: Народний дім вікна склопакети

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: