Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Виконком призначив тимчасового перевізника до Бабина-Зарічного

Переглядів: 406

14 липня відбулося засідання виконавчого комітету Калуської міської ради, на якому розглянули сім питань.

Серед іншого члени виконкому заслухали питання про призначення тимчасового автомобільного перевізника на приміському автобусному маршруті загального користування.

Як повідомив начальник управління економічного розвитку міста Юрій Соколовський, йдеться про призначення до проведення конкурсу тимчасовим перевізником на маршруті №21 Калуш – Бабин Зарічний ПрАТ «Калуське АТП», який також здійснює пільгові рейси до села Боднарів.

Начальник управління пояснив, що даний перевізник переміг на конкурсі, проте написав заяву про відмову укладання договору у зв’язку з тим, що цей маршрут вважається збитковим, а на інші маршрути він перемоги не отримав.

На 4 серпня заплановане проведення чергового конкурсу. Відповідно даний маршрут йтиме в пакеті з маршрутом Калуш – Сівка-Калуська, який є прибутковим. Таким чином хочуть збалансувати, щоб були бажаючі на даний пакет.

У результаті члени виконкому призначили на 3 місяці Калуське АТП перевізником до Бабина-Зарічного. Наразі дане підприємство цей маршрут і обслуговує.

Схожі матеріали за тегами: Виконком перевізник Бабин-Зарічний

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: