Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Випускники ліцеїв Калуської ТГ отримали 16 золотих і 20 срібних медалей

Переглядів: 489

Усі учні 11 класів закладів загальної середньої освіти Калуської міської ТГ, які претендували на нагородження золотою та срібною медалями у 2021 році, підтвердили свої нагороди результатами ДПА у формі ЗНО.

Як повідомила «Калуш ФМ» заступниця начальниці управління освіти Калуської міської ради Леся Кобзан, золоті медалі отримали 16 випускників, а срібні – 20.

Найбільше медалістів у Калуському ліцеї ім. Дмитра Бахматюка: 8 – золотих і 7 – срібних. В усіх інших ліцеях від одного до чотирьох медалістів.

За інформацією Калуського ліцею ім. Д. Бахматюка, срібну медаль «За досягнення у навчанні» отримають 7 учнів: Марія Балван, Анастасія Батько, Костянтин Думенко, Віктор Жарківський, Назар Забавський, Олексій Мостовий, Олександр Сенеджук.

Золоту медаль «За високі досягнення у навчанні» отримають 8 учнів: Роксолана Гриців, Юлія Кравчук, Максим Лабик, Анастасія Раковська, Надія Телько, Вероніка Ткачук, Ольга Турій, Марія Циріль.

Цьогоріч загальноміського свята випускників «Будь благословенна, юносте!» не буде. Свідоцтва про повну загальну освіту і медалі випускникам вручили в навчальних закладах.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуська ТГ освіта медалісти

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: