Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Влада і бізнес Калуша налагоджують співпрацю (ФОТО)

Переглядів: 666

З ініціативи міського голови Андрія Найди управління економічного розвитку міста міської ради  22 грудня організувало зустріч міського голови із суб’єктами господарювання Калуської міської територіальної громади.

На зустрічі обговорювалися нагальні питання, які найбільше турбують бізнес: стан доріг, земельні та податкові питання, вивезення твердих побутових відходів, підключення водопостачання та водовідведення, а також щодо популяризації бізнесу в територіальній громаді та активізації роботи бізнес-центру, повідомляє пресслужба Калуської міської ради.

Для конструктивного діалогу суб’єкти господарювання попередньо направляли  запитання, які їх цікавлять. Тому на зустріч були запрошені представники 14 служб міста, які надали вичерпні відповіді на поставлені запитання.

Крім того, два питання були перенесені на додатковий розгляд: щодо водопостачання та водовідведення на вул. Долинській,88 Е, та доріг і проїздів від пр. Лесі Українки до вулиць Драгоманова, Ринкової, Біласа і Данилишина, Малицької.

Також на зустрічі були представники державних банків: ПАТ КБ «ПриватБанк», АТ «Ощадбанк» і АБ «Укргазбанк». Однак за браком часу представники банків запропонували провести окрему зустріч із бізнесом та аграріями територіальної громади для детального ознайомлення із актуальними програмами кредитування.

Міський голова наголосив про важливість проведення таких зустрічей і зауважив, що вони в подальшому проводитимуться частіше.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш влада бізнес зустріч

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: