Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Влада Калуша налагоджує співпрацю з представниками ОБСЄ щодо вирішення екологічних проблем

Переглядів: 805

11 червня  відбулася робоча зустріч першого заступника міського голови Калуша Галини Романко з представниками з питань навколишнього природного середовища Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні, Організації безпеки та співпраці у Європі Драганом Гоговічом, Наталією Стойнєвою, перекладачем Поліною Новіковою.

 Йшлося про започаткування співпраці у вирішенні екологічних проблем міста, оскільки на території Калуша розташовані об’єкти, які не лише  негативно впливають на навколишнє природне середовище та стан техногенно-економічної безпеки в місті, а й несуть загрозу виникнення надзвичайних ситуацій транскордонного характеру.  Це, зокрема, Домбровський кар’єр із зовнішніми відвалами розкривних порід №1 та №4, хвостосховища №1 та №2 , шламонакопичувач, шахтні виробітки та інші об’єкти, які належать АТ «ОРІАНА» та ТОВ «ОРІАНА-ЕКО», повідомляє прес-служба Калуської міськради.

Відтак на 21 червня запланована чергова робоча зустріч, на яку запрошений виконувач обов’язків керівника АТ «ОРІАНА» Олег Савчук.

Схожі матеріали за тегами: Калуш зустріч представники ОБСЄ екологія

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: