Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Власника ринку на Стуса зобов’язали облаштувати нові торгові ряди (ФОТО)

Переглядів: 1036

7 серпня робоча група, до складу якої входили працівники управління економічного розвитку міста Калуської міської ради, інспектори з благоустрою управління житлово-комунального господарства, громадського формування «Калуська міська варта», Калуського міського управління головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, провела на вул. В. Стуса перевірку законності здійснення підприємницької діяльності та виконання суб’єктами господарювання вимог протиепідемічних і карантинних заходів.

Зокрема, обстеженням/перевіркою охопили підприємців, які провадять діяльність на територіях, де відведені земельні ділянки та окремі конструктивні елементи благоустрою, зокрема, ТзОВ фірма «Горган», Василів В.В., Залевський С.М., Пилипюк В.С., Чумичкін С.К., ТзОВ фірма «Стиль» та прилеглі до них території, повідомляє пресслужба Калуської міськради.

Робоча група встановила, що чимало підприємців та громадян здійснювали торгівельну діяльність у невідведених для торгівлі місцях на землях запасу Калуської міської об’єднаної територіальної громади.

З метою приведення торгівельної діяльності до вимог чинного законодавства та рішень Калуської міської ради досягнуто домовленість з директором ринку ТзОВ фірма «Горган» про влаштування протягом двох тижнів нових торгових рядів на незадіяних територіях ринку з метою створення додаткових торгівельних місць, що дасть змогу запропонувати громадянам, які реалізують власну вирощену сільськогосподарську продукцію та підприємцям здійснювати торгівлю в законний спосіб.

Працівникам закладів торгівлі надали додаткові рекомендації щодо виконання вимог санітарних правил. З підприємцями провели профілактичні бесіди та попередили їх про відповідальність за недотримання протиепідемічних заходів. В подальшому за виявлені повторні порушення громадяни та суб’єкти господарювання будуть притягатися до адміністративної відповідальності.      

Також робоча група рекомендуватиме передбачити кошти в бюджеті Калуської міської ОТГ для облаштування тротуару позаду торгових рядів вздовж вулиці Стуса та майданчика для розміщення сміттєвих контейнерів ринку ТзОВ фірма «Горган».

Схожі матеріали за тегами: Калуш ринок торгові ряди перевірка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: