Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Водій-порушник і наркотики в багажнику

Переглядів: 1867

Днями у Калуші правоохоронці зупинили водія, який порушив правила дорожнього руху, і при огляді його авто виявили наркотичні засоби.

Під час несення служби місцеві правоохоронці спільно із працівниками управління протидії наркозлочинності ГУНП в Івано-Франківській області зупинили автомобіль за порушення правил дорожнього руху.

Перевіряючи документи, правоохоронці зауважили, що водій, 22-річний калушанин, помітно хвилювався. Під час поверхневого огляду поліцейські виявили у нього в кишені згорток із стогривневої купюри, у якому була подрібнена речовина, ззовні схожа на марихуану. А при огляді багажного відділення автомобіля у рюкзаку ще знайшли пластиковий контейнер з речовиною білого кольору, вагою близько 500 г, схожою на наркотичну, повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Цікаву знахідку вилучили і направили для проведення експертизи.

Крім того, як було встановлено, чоловік притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічного злочину, пов’язаного зі зберіганням наркотичних засобів.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, арешт на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк. Проводиться досудове розслідування.

Фото з сайту Yvision

 

 

Схожі матеріали за тегами: наркотики

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: