Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Волонтер Роман доправив у зону АТО подарунки школярів зі Студінки

Переглядів: 1331

14 березня учні Студінської школи відправили нашим захисникам, що в Попасній Луганської області, пакунки. До речі, востаннє подарунки від громади їхали на схід в листопаді 2017 року та в січні 2018 року. Доправив подарунки у зону АТО волонтер Роман із Болехова.

Небайдужі люди передали нашим воїнам різноманітні домашні закрутки, м’ясні вироби, сигарети, печиво, каву, чай, інші продукти харчування, миючі засоби, ліки, предмети побуту, інформують «Вісті Калущини».

Про це повідомила на своїй сторінці у Фейсбук сільський голова с. Студінка Марія Стасюк. Вона зазначила: «Впевнена, що цікаві дитячі малюнки-побажання та ця безкорислива допомога наблизять нашу перемогу. Щиро дякую всім, хто прилучився до доброї справи!Впевнена, що цікаві дитячі малюнки-побажання та ця безкорислива допомога наблизять нашу перемогу.Щиро дякую всім, хто прилучився до доброї справи!

Постійно з нами Василь Дзундза, місцеві підприємці М.Вирасток, Л.Скульський, І.Атаманчук, Н.Квасньовська, В.Бригар, М.Корфель, В.Гекало, Г.Корнас, Р.Ковальчик, жителі села І.Павлюк, У.Кучерак, М.Мочарська, Р.Дідух, І.Вірстюк, Л.Богдан, Х.Кецман.

Особлива подяка вчителям, батькам, учням, жителям села Середній Бабин, М.Біланчук та іншим...

Наші подарунки отримали і двоє захисників із с.Середній Бабин - Микола Козак та Михайло Слюсар,що зараз на передовій, і калушани із 10-ї рембригади.

Слава Україні! Героям слава!»

 

Схожі матеріали за тегами: Студінка подарунки АТО

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: