Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Восьми внутрішньо переміщеним особам виплатять соціальні допомоги

Переглядів: 381

Під головуванням першого заступника міського голови Мирослава Тихого відбулося засідання міської комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам. На засіданні комісії розглянуто 8 звернень громадян, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на міськраду.

6 звернень стосувалися призначення щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, по одному – державної соціальної допомоги на дітей одиноким матерям та  державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям. По всіх зверненнях прийнято позитивні рішення.

Крім того, відбулося засідання міської комісії щодо розгляду заяв про виплату грошової компенсації  деяким категоріям осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей. На засіданні розглядалося звернення про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення сім’ї померлого ветерана війни відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 № 719 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей». По зверненню прийнято позитивне рішення.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: