Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Вже відома дата відкриття «Епіцентру» у Калуші

Переглядів: 4162

Будівельний супермаркет «Епіцентр», який розташований у Калуші на вул. Хіміків, 17, активно готується до відкриття.

Світкове відкриття «Епіцентру» відбудеться 26-27 грудня.

Перші 300 покупців, які придбають товару на 1500 і більше гривень, отримають подарунки.

Нагадаємо, що 3 вересня 2019 року у Калуші відбувся земельний аукціон, на якому продавали земельну ділянку площею 1,8344 га для будівництва та обслуговування торгового центру «Епіцентр». Компанія «Епіцентр К» сплатила за неї близько 6 млн 115 тис. гривень.

Влада міста залишилася задоволена результатом аукціону, адже загальний обсяг інвестицій компанії «Епіцентр К» становитиме близько 90 млн гривень і тут створять близько 60 робочих місць.Разом з тим забудовник взяв на себе зобов’язання вирішити проблему відходів - вивезти понад 100 тис. кубічних метрів засолених грунтів і провести рекультивацію.

Вже у січні 2020-го у Калуші розпочалися роботи з підготовки земельної ділянки для будівництва. Проте виникли певні труднощі із складуванням відходів на хвостоховищах №№1 і 2 і поблизу солевідвалу №1 Домбровського кар’єру. Роботи на деякий час призупинили і шукали виходу із ситуації. У результаті було прийняте рішення солевмісні грунти не вивозити, а перемістити на вільну територію «солянки» поряд.

Продовжила компанія підготовку території для будівництва лише в липні. І ось за неповних 6 місяців на місці «солянки» виріс супермаркет, відкриття якого і було заплановане на кінець цього року.

Будівельні роботи на даному майданчику виконує фірма «Київтрансбуд», яка є генпідрядником з будівництва більшості «Епіцентрів» по всій Україні.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш епіцентр відкриття

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: