Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Юним футболістам ДЮСШ подарували форму (ФОТО)

Переглядів: 584

Юні футболісти ДЮСШ управління освіти Калуської міської ради під Новий рік отримали бажаний подарунок – нову футбольну форму.

За участі міського голови Андрія Найди, першого заступника Мирослава Тихого 30 грудня адміністрація футбольного клубу «Калуш», зокрема Андрій Заліський та Андрій Білецький, передали у користування дитячо-юнацькій спортивній школі 19 комплектів футбольної форми (18 дитячих та 1 для тренера), інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міської ради.

Андрій Найда подякував представникам ФК «Калуш» за допомогу юним спортсменам Калуської міської територіальної громади, зазначивши, що підтримка розвитку діючих громадських клубів та організацій, спортивних дитячо-юнацьких гуртків є доброю традицією. Це чудовий приклад перспективи великих перемог не тільки у спорті, але й у житті.

Андрій Заліський зауважив, що футбольний клуб «Калуш» тісно співпрацює з ДЮСШ управління освіти та активно підтримує розвиток футболу, адже в Калуській громаді дійсно талановита молодь, а спортивна форма дозволить юним футболістам відчувати себе справжніми професіоналами.

Теперішній президент футбольного клубу згадав, що займаючись футболом в юному віці, завжди мріяв одягти справжню форму, бо це, на його переконання, є важливою складовою в досягненні результатів гри.

Подароване спортивне екіпірування шили за спецзамовленням в Іспанії.

Юні футболісти з великим задоволенням приміряли нову спортивну форму, яка, сподіватимемось, приноситиме тільки перемоги.

Схожі матеріали за тегами: Футболісти ДЮСШ футбольна форма подарунок

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: