Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

З Калущини захисникам на передову відправили ще два позашляховики (ФОТО)

Переглядів: 347

Один з них – для підрозділу територіальної оборони Калуського району

Наші захисники – це приклад міцності, незламності й справжньої сили. Вони роблять просто неймовірні речі заради одного – вільної, незалежної, суверенної України. У кожного свій фронт. І стати надійним тилом для військовослужбовців – ось головна задача для всіх свідомих громадян. Про це на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук повідомила голова Калуської РВА Жанна Табанець, інформує «Калуш ФМ».

Завдяки народному депутату України Едуарду Прощуку, священнослужителям церкви Святого Архистратига Михаїла отцям Василеві Бігуну та Іванові Бігуну, парафіянам храму, волонтерам, жителям територіальних громад та всім небайдужим до воїнів ЗСУ відправили два позашляховики (один з яких для підрозділу територіальної оборони Калуського району), які вони зможуть використати для виконання поставлених перед ними завдань у зоні бойових дій.

Разом із ними захисникам передали й необхідні медикаменти, господарські речі, одяг, продукти довготривалого зберігання та швидкого приготування і, звісно ж, смаколики від вмілих господинь району.

«Щиро вдячна за те, що в такий складний для нашої держави час, ми всі разом показуємо єдність та працюємо заради нашої перемоги – перемоги України. В єдності – сила! Слава Україні!», – написала Жанна Табанець.

Схожі матеріали за тегами: Калуш РВА допомога

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: