Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

З нового року у районі ліквідують Калуський районний терцентр соцобслуговування та районний центр ССДСМ

Переглядів: 795

Калуський районний територіальний центр соціального обслуговування та районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з 1 січня 2021 року ліквідовують. 
Про це йшла мова на нараді у першого заступника голови РДА Оксани Канюки з керівниками даних установ за участі керівників профільних структурних підрозділів та керівника апарату РДА Олени Романишин.


Процедура ліквідації районних соціальних установ відбувається з метою успішного впровадження реформи децентралізації та передачі соціальних послуг територіальним громадам. На нараді детально обговорили, як відбуватиметься процедура ліквідації даних соціальних установ та передачі майна. А також наголосили на важливості недопущення порушення трудових прав працівників районного територіального центру соціального обслуговування і районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, повідомили у Калуській РДА


Крім того, було порушено ряд актуальних питань, спеціалістами відповідних служб дано чіткі відповіді та роз’яснення процедур ліквідації, розрахунку та вивільнення працівників.
«У першу чергу треба діяти в рамках закону і не забувати, що за кожним рішенням стоять люди. Тож не маємо права на помилки», – підсумувала нараду перший заступник голови РДА Оксана Канюка.
 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: