Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

З ножем - на брата. Конфлікт на Калущині завершився різаниною (ФОТО)

Переглядів: 1461

Цієї ночі близько опівночі медпрацівники Калуської центральної районної лікарні повідомили у поліцію про те, що до них на лікування з тяжким проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини доставили 33-річного жителя одного із сіл району.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка в ході першочергових слідчих дій з’ясувала, що потерпілий разом зі своїм рідним братом та батьками проживають разом в одному будинку. Під час вечері з розпиванням спиртного між захмелілими братами виник побутовий конфлікт, який 38-річний брат намагався вирішити з допомогою ножа. Він вдарив молодшого брата, спричинивши йому проникаюче ножове поранення нижньої частини живота, повідомляє сектор комунікації поліції області.

Потерпілого доставили до лікувального закладу та провели оперативне втручання.

Зловмисника слідчі затримали у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За такі дії зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калущина конфлікт брати ножове поранення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: