Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

З понеділка очне навчання планують відновити ще два заклади Калуської ТГ

Переглядів: 948

З понеділка, 15 листопада, очне навчання для учнів 5-11 та 5-9 класів планують відновити Ріп’янський ліцей і Студінська гімназія, оскільки перший досяг 100% вакцинованих працівників, а другий за крок до цієї позначки.

Про це «Калуш ФМ» повідомила начальниця управління освіти Калуської міської ради Ірина Люклян.

Також з 9 листопада вже розпочала очне навчання Калуська гімназія №9, яка досягла 100%.

Із позашкілля у звичному режимі працює лише Кімната школяра.

На 12 листопада 100 відсотків досяг Ріп’янський ліцей, також 96% має Калуський ліцей №1, 95% – Сівка-Калуська гімназія, по 94% щеплених мають Калуський ліцей ім. Д. Бахматюка, Калуський ліцей №6, Тужилівський ліцей і ЦХТДЮМ, по 91% – Боднарівський ліцей, Калуський ліцей №10, ДЮСШ, 90% – Калуський ліцей №5.  Всі інші поки що не досягли 90%.

Додамо, що 46 працівників з усіх закладів освіти надали довідки про протипоказання до вакцинації (найбільше таких у Ріп’янському ліцеї – 9 та садочку «Ягідка» – 4), а 25 – довідки про одужання (8 з них – працівники Калуського ліцею №10 разом з Мостищенською філією). В усіх інших по 1-2 довідки або й взагалі без таких.

Нагадаємо, що з введенням «червоної» зони у звичному режимі у Калуській ТГ навчаються лише учні 1-4 класів, а 5-11 – дистанційно, оскільки заклади не мали 100 відсотків вакцинованих працівників. Тепер вимагають вакцинацію і педагогічних, і непедагогічних працівників двома дозами або наявність у них довідок про одужання чи протипоказання.

Керівництво освіти сподівається, що до кінця листопада очне навчання відновлять в усіх закладах.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуська ТГ освіта очне навчання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: