Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

З прицілом на Калуську ОТГ. У Калуші відбулося обговорення перспектив розвитку міста (ФОТО)

Переглядів: 1105

13 грудняв залі засідань виконавчого комітету міської ради відбулося обговорення перспектив розвитку міста в рамках реформи децентралізації влади.

Участь в обговоренні взяли заступники міського голови Наталія Табачук та Любов Максимович, керуючий справами виконкому Мар’яна-Божена Постоловська, виконавчий директор Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України Юрій Стефанчук, консультант з правових питань РВ АМУ Андрій Деркач, директор департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації Жанна Табанець, керівники виконавчих органів, депутати міської ради, активні калушани, а також сільські голови навколишніх сіл, які не увійшли до новостворених об’єднаних громад, повідомляє прес-служба Калуської міської ради.

Заступник міського голови Наталія Табачук розповіла присутнім про стан справ у медичній галузі міста та заходи міської влади, які здійснюються для її подальшого розвитку, а начальник управління освіти міської ради Ірина Люклян - про ситуацію в галузі освіти міста.

Юрій Стефанчук ознайомив присутніх з поточним станом справ у сфері проведення децентралізації влади на Івано-Франківщині, з успіхами та проблемами новоутворених об’єднаних громад, а також з перспективами утворення ОТГ з центром у Калуші та відповів на запитання присутніх.

Директор департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації Жанна Табанець розповіла про роботу облдержадміністрації в напрямку створення нових ОТГ області, допомогу у налагодженні роботи цих об’єднань, в тому числі під час підготовки ними проектів для фінансування з коштів державної програми регіонального розвитку.

Окрім того, сільські голови провели зустріч з міським головою Ігорем Матвійчуком, в ході якої обговорили питання співпраці щодо утворення ОТГ з центром у Калуші.

Схожі матеріали за тегами: Калуш перспективи розвитку ОТГ

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: