Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

За антигромадянську поведінку – адміністративний нагляд

Переглядів: 404

Калуський відділ поліції звернувся до міськрайонного суду з поданням про встановлення адміністративного нагляду відносно мешканця села Мостище.

Згідно з поданням засуджений звільнився з Бердичівського виправного центру, оскільки там відбував покарання і був поставлений на облік у поліції.

За час перебування на цьому обліку чоловік на шлях виправлення не став, зарекомендував себе з негативного боку, систематично впродовж року допускав адміністративні правопорушення, з посиланням на пресслужбу суду інформує «Калуш ФМ».

Суд встановив, що чоловік раніше був засуджений до покарання у вигляді 12 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому на праві власності майна та до покарання у вигляді арешту терміном один місяць. Після звільнення з місць позбавлення волі допускав правопорушення, за що притягався до адміністративної відповідальності.

Засуджений в судовому засіданні не заперечував щодо встановлення йому адміністративного нагляду.

Суддя, дослідивши матеріали подання, дійшов до переконання, що раніше засудженому чоловіку потрібно встановити адміністративний нагляд строком на 1 рік та запровадити обмеження у вигляді:

– заборони виходу із будинку, де він проживає, з 22:00 до 06:00 ранку;

– заборони перебування та відвідування торгових точок, в яких продають спиртні напої на розлив (кафе, бари, дискобари, ресторани);

– заборони виїзду в особистих справах за межі Калуського району без відома та дозволу Калуської поліції та ін.

Довідково: адміністративний нагляд – це система тимчасових примусових профілактичних заходів спостереження і контролю за поведінкою окремих осіб, звільнених з місць позбавлення волі, що здійснюються органами внутрішніх справ. Адміністративний нагляд встановлюється з метою запобігання вчиненню злочинів окремими особами, звільненими з місць позбавлення волі, і здійснення виховного впливу на них.

Схожі матеріали за тегами: Калуш суд вирок

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: