Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

За крадіжку кабелю суд призначив калушанину 3 місяці арешту

Переглядів: 514

Згідно з обвинувальним актом мешканець Калуша, перебуваючи у підвальному приміщенні будинку, вирішив викрасти кабельно-провідникову продукцію.

Реалізовуючи свій злочинний умисел, обвинувачений, за допомогою ножа відрізав 30 метрів кабелю ТППеп-20х2х0,4; 71 метр кабелю ТППеп-50х2х0,4; 29 метрів кабелю ТППеп-50х2х0,4; 62 метри кабелю ТППеп-10х2х0,4, мережа яких проходила у підвальному приміщенні та належала ПАТ «Укртелеком», інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Калуський міськраонний суд.

Сформувавши змотки із кабелів, чоловік підготував їх для виносу, проте його затримали на місці вчинення злочину працівники охоронної фірми.Тож він  не довів свій злочинний умисел до кінця з причин, що не залежали від його волі.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення визнав повністю, щиро розкаявся за вчинене, просив не призначити йому покарання у вигляді позбавлення волі.

Представник потерпілого надав суду заяву про те, що збитки, завдані злочином, не відшкодовані, при визначенні міри покарання покладається на розсуд суду.

Прокурор просила призначити покарання у вигляді 6 місяців арешту зі сплатою штрафу за попереднім вироком суду в розмірі 1020 грн.

Враховуючи думку прокурора, та з урахування тяжкості скоєного злочину суд прийшов до переконання, що обвинуваченому слід призначити покарання у виді арешту. Суд вважає, що саме таке покарання буде сприяти його виправленню та буде необхідним і достатнім для попередження вчинення ним нових кримінальних правопорушень, а також не буде становити «особистий надмірний тягар для особи» та відповідатиме справедливому балансу між загальними інтересами суспільства та вимогами захисту основоположних прав особи.

У результаті суд призначив покарання у виді 3 місяців арешту та штрафу в сумі 1020 грн за попереднім вироком суду.

 

Схожі матеріали за тегами: Калушанин суд арешт крадіжка кабель

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: