Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

За вихідні на Прикарпатті викрали п’ять автівок і скутер (ФОТО)

Переглядів: 907

За минулі вихідні до поліції Івано-Франківщини звернулися шестеро власників із повідомленням про крадіжку автомобілів і скутера. Дві автівки і скутер поліція знайшла, ще три – шукає.

На Богородчанщині чоловік залишив скутер без нагляду: припаркував у дворі будинку. Як потім з’ясувалося, його викрав 16-річний хлопець, який в минулому був судимий за аналогічні злочини. Зловмисника затримали та оголосили йому підозру. Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, повідомляє сектор комунікації поліції області.

Також за допомогою до поліцейських звернувся житель Снятинщини. Чоловік повідомив, що у нього викрали машину «ВАЗ 21011». Завдяки оперативності правоохоронців, через декілька годин викрадену автівку знайшли і повернули власнику. Викрадач - 18-річний товариш заявника.

У вихідні зловмисники також обікрали  коломиянина. Останній це зрозумів, коли побачив відчинений гараж, з якого щез «Опель-Астра». Викрадену машину поліцейські розшукали в одному із сіл району. Автомобіль зловмисник підпалив.

Ще три факти крадіжок  були зафіксовані у Франківську. Зловмисники заволоділи трьома автомобілями. Йдеться про дві машини «Мазда-62» та «Сітроен». Їх власники припаркували у дворах будинків.

За всіма фактами розпочаті кримінальні провадження за ч.1, 2 ст. 289 ККУ. Проводять комплексні оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення осіб, які викрали автомобілі.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття автівки викрадення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: