Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Забіг на шпильках у Калуші: перемогла спортсменка, третім був… чоловік (ФОТО)

Переглядів: 2240

13 липня у Калуші на площі Героїв пройшов «Забіг на шпильках», в якому взяв участь 21 учасник. Серед бігунів на підборах був і один чоловіків.

Подивитися на дійство, яке у Калуші проводилося вперше, зібралося багато охочих. Окрім групи підтримки кожного учасника, були і ті, хто до цього ставився скептично. Проте захід пройшов весело, позитивно і головне без ушкоджень.

Стометрівку на підборах не менше 6 сантиметрів учасники долали завзято, відчувався змагальний дух. Переможці визначилися під час фінального забігу.

Не дивно, що перше місце дісталося спортсменці, учасниці під №13 Софії Микицей. «Срібло» здобула учасниця під №1  Анастасія Чигрин, а «бронзу» відвоював єдиний учасник-чоловік Євгеній Овсієнко.

Як і анонсувалося, переможці отримали приз від міського голови: I місце – 1 200 грн, II місце – 1 000 грн, III місце – 800 грн.

 Проте відзначили й інших учасників. До прикладу, сертифікати на 1 тис. гривень від магазину одягу «Top Star» вручили Маргариті Хлібко, яка бігла на найвищих підборах – 13 сантиметрів, а також найстаршій учасниці забігу Галині Охович та двом наймолодшим – Ірині Кусайло та Роксолані Шикиринець. Як повідомили організатори, вік учасників забігу був від 17 до 55 років.

Окрім того, всі учасники отримали запрошення на кіносеанс від «Час кіно», а також на згадку про це дійство футболку з логотипом Калуша, в якій брали участь в подоланні стометрівки на підборах.

Начальник управління культури, національностей і релігій Калуської міської ради Любов Джуган, яка була ініціатором проведення забігу, висловила сподівання, що він стане традиційним і пообіцяла в наступному році взяти у ньому участь.

Додамо, що цього ж дня в центрі міста на трьох локаціях – біля музичної школи, концертного залу і на площі, проходив артпленер художників «Натхненні Калушем».

З нагоди свята міста на площі Героїв також відкрили селфі-зону «Я люблю Калуш», тож калушани і гості міста охоче фотографувалися біля символічного серця.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш забіг на шпильках

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: