Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Заборгованості за енергоносії нема. Калуський район на 99% готовий до опалювального сезону

Переглядів: 750

15 жовтня під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Оксани Канюки відбулася нарада щодо готовності об’єктів житлово-комунального господарства та бюджетної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 року.

У нараді взяли участь  керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники медичних закладів, комунального та  енергетичних  підприємств району, повідомляє пресслужба Калуської РДА.

Особливу увагу було приділено готовності до зими закладів освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення. Керівники  галузей доповіли про проведену роботу з підготовки до опалювального сезону. Стан готовності об'єктів житлово-комунального господарства та бюджетної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 року складає 99 відсотків. Заборгованості за спожиті енергоносії станом на 15 жовтня поточного року немає.

Проведена перевірка технічного стану газових лічильників і газового обладнання, здійснено прочищення вентиляційних і димових каналів. Газовою службою проводяться пусконалагоджувальні роботи. Проведена перевірка електропостачання у встановленому порядку.

19 жовтня заплановано ввести в експлуатацію котельню Завійської школи І-ІІ ст.

Звітуючи перед присутніми, начальник управління ЖКГ, містобудування, архітектури, інфраструктури, захисту довкілля, цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації Марія Мельник зауважила, що відповідно до Правил надання населенню послуг з центрального опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року № 630, Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду, затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України та Міністерства житлово-комунального господарства України, опалювальний сезон розпочинається коли середньодобова температура протягом трьох днів буде нижче +8 ℃.

За результатами наради перший заступник голови РДА Оксана Канюка  дала  доручення вчасно розпочати опалювальний сезон.

Схожі матеріали за тегами: Калущина опалювальний сезон готовність

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: