Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Заклади охорони здоров’я Калуської міської ТГ отримали бланки листків непрацездатності

Переглядів: 298

Мешканці Калуської міської територіальної громади, яким раніше були видані довідки про тимчасову непрацездатність, зможуть, починаючи з 12 серпня, обміняти їх на листки непрацездатності та отримати належні виплати від Фонду соціального страхування.

Про це повідомляє сайт Калуської міськради, інформує «Калуш ФМ».

Нагадаємо, що з 4 червня в Україні запроваджена цільова модель формування та видачі е-лікарняних. Вона передбачає формування електронних листків непрацездатності в Електронному реєстрі листків непрацездатності. Пацієнтам більше не доведеться нести на роботу паперовий листок непрацездатності, а роботодавці бачитимуть необхідну інформацію про е-лікарняні в особистому електронному кабінеті страхувальника (роботодавця) на веб-порталі Електронних послуг Пенсійного фонду України.

До кінця серпня діятиме перехідна модель. З 1 вересня 2021 року е-лікарняні мають запрацювати в усіх закладах охорони здоров’я.

Як інформувало «Калуш ФМ», у Калуському міському центрі первинної медико-санітарної допомоги почали впроваджувати електронні листки непрацездатності з 16 липня.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуська ТГ медзаклади бланки лікарняних

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: