Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Завійська громада має намір увійти до складу Новицької ОТГ

Переглядів: 713

25 листопада в обласній державній адміністрації під головуванням заступника голови ОДА Світлани Онищук за участі керівників структурних підрозділів облдержадміністрації відбулися консультації представників органів місцевого самоврядування Калуського та Городенківського районів щодо актуалізації перспективного плану формування територій громад області.

«Сьогодні ми працюємо над вдосконаленням перспективного плану створення об’єднаних територіальних громад. Головне завдання обласної державної адміністрації провести консультації з органами місцевого самоврядування та почути думки щодо перспективи створення ОТГ у контексті реформи децентралізації та покращення їх роботи», - наголосила Світлана Онищук.

Як зауважувалося на нараді, Завійська територіальна громада, зокрема села Завій та Грабівка Калуського району, відповідно до Перспективного плану є у складі Калуської ОТГ. Проте жителі цієї громади виявили ініціативу приєднати території цих населених пунктів до суміжної Новицької ОТГ. На нараді цю перспективну ідею підтримали, повідомляє пресслужба Калуської РДА.

Схожі матеріали за тегами: Завій намір Новицька ОТГ

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: