Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Завтра на дійстві-пікніку у нафтохіміків будуть ALYOSHA та переможці «Мастер Шеф» Вадим Бжезинський і Михайло Грушецький.

Переглядів: 2454

З нагоди професійного свята працівників нафтової, газової і нафтопереробної промисловості 8 вересня на стадіоні «Хімік» у Калуші відбудеться виїзне дійство-пікнік під назвою «КАРПАТНАФТОХІМ» – НОВИЙ СТАРТ», в якому візьмуть участь усі працівники підприємства та їх діти віком до 16 років.

Про особливості цього свята і що воно передбачає, «НК» розповів заступник генерального директора Ігор Мацьків.

За його словами, запрошені мають о 15.00 прибути на стадіон «Хімік». Тут їх біля головного входу зустрічатимуть так звані хостеси – господарі свята, які обмінюватимуть запрошення на квитки, за які учасники свята зможуть безкоштовно придбати на території стадіону різноманітні страви, зокрема м’ясні та рибні, приготовлені на мангалі, куліш, а також напої. Буде на стадіоні і калуське пиво, але вже за гроші.

Фудкорти (так звана зона харчування) працюватимуть з 15.00 до 17.00, де запрошені зможуть отримати відповідні страви і напої.

Відразу після старту свята розпочнуться спортивні змагання, зокрема з міні-футболу, гирьового спорту, армрестлінгу, а на завершення – з перетягування линви.

В іншому місці в цей час відбуватимуться змагання серед сімей, де, окрім звичної естафети, передбачається проведення жартівливих конкурсів.

Ще більше очікується веселощів та ігор на святі для дітей, яким організатори підготували шоу-хіміків, майстер-клас з плетіння та багато інших сюрпризів.

Організатори переконані, що присутніх на святі зацікавить кулінарний конкурс, який проводитимуть добре знані глядачам каналу СТБ телеведучі, переможці  реаліті-шоу «Мастер Шеф» Вадим Бжезинський та Михайло Грушецький.

Завершиться свято-пікнік грандіозним концертом за участю калуської співачки Христини Дутчак й інших місцевих виконавців та колективів, а також гостей – гурту «Оркестр гарного настрою» та відомої української співачки ALYOSHA.


 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш нафтохіміки свято

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: