Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Заяви на монетизацію субсидій у Калуші вже подали 1870 мешканців

Переглядів: 3008

Загалом у місті право на отримання зекономленої субсидії на газ мають 5 486 домогосподарств і третина з них вже подала відповідні заяви.

За інформацією начальника відділу соціальних допомог управління соціального захисту населення Калуської міської ради Богдани Галій, відповідно до списків, наданих Калуським УЕГГ, право на отримання сум невикористаної субсидії на газ у Калуші мають 5 тис. 486 домогосподарств. Загальна сума повернень становить 3 млн 570 тис. грн.

Станом на 14 липня заяви на відшкодування готівкою зекономлених субсидій в управління соціального захисту подали 1870 субсидіантів.

Нагадаємо, що згідно з урядовою постановою, частина невикористаної суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газопостачання для індивідуального опалення, що не перевищує вартості (станом на 1 травня) 100 куб. метрів природного газу, перераховується на особовий рахунок одержувача субсидії в банківській установі. Максимальна сума, яка підлягає поверненню –  695 грн 79 коп. Проте субсидіанти отримають ту частину коштів, яку вони зекономили. Це може бути, до прикладу, 50 чи 70 гривень.

  • Відповідно кожному субсидіанту зі списку, який надало УЕГГ, поштою надійшло повідомлення про необхідність подання заяви, бланк якої був доданий до повідомлення, - зауважує Богдана Галій. - Одержувач житлової субсидії, який отримав таке повідомлення, повинен заповнити відповідну заяву і подати її до 1 вересня в управління соцзахисту. При  подачі заяви необхідно із собою мати паспорт, ідентифікаційний код та відкритий рахунок.

Додамо, що управління соцзахисту співпрацює із наступними банками: «Ощадбанк», «ПриватБанк», «ІдеяБанк», «Аваль» та «Укрсоцбанк».

Спеціаліст управління також зазначає, що час для подачі заяви ще є, але зволікати до останнього дня не варто.

Фото: Самопоміч Львів

Схожі матеріали за тегами: субсидія заява субсидії

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: