Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Жіноча підступність: погостилися та ще й обікрали

Переглядів: 1221

До Калуського відділу поліції звернувся 56-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що з його квартири невідома особа викрала мобільний телефон марки «Самсунг» та банківську карточку з зазначеним на зворотній стороні пін-кодом.

У ході оперативних заходів правоохоронці встановили особи зловмисниць. Ними виявилися 33-річна та 36-річна знайомі потерпілого. Старша з них уже мала злочинний досвід та притягалася до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, повідомляє сектор комунікації поліції області.

Зловмисниці прийшли у гості до чоловіка та разом розпивали алкогольні напої. Коли ж господар відволікся, жінки непомітно поцупили його мобільний телефон та банківську карточку, після чого спокійно продовжили гостину.

У вчинених діях зловмисниці надали правоохоронцям визнавальні покази та пояснили, що з банківської карточки потерпілого зняли близько 5 тисяч гривень, які відтак витратили на власні потреби, а мобільний телефон мали намір продати, проте їхнім діям завадили правоохоронці.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження  чи позбавлення волі на строк до п’яти років.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш крадіжка жінки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: