Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Жителі Боднарова збирають віче, бо хочуть окремої ОТГ

Переглядів: 674

Жителі села Боднарів збираються на віче. Люди обговорюватимуть майбутнє своєї ОТГ - громада села хоче створити окрему громаду, а не приєднуватися до Калуської.

Про це пише Суспільне.

14-го жовтня о 13-й годині біля Будинку культури жителі проведуть збори. За словами сільського голови Боднарова Миколи Дрогомирецького, селяни звертатимуться до обласної влади з вимогою переглянути рішення щодо їхньої громади.

"Ми отримали відповідь від Міністерства розвитку громад. Вони надали вичерпну інформацію обласній державній адміністрації. Ми прекрасно розуміємо, що нас вводять в оману через те, що з 10-го жовтня, фактично, розпочали друк бюлетенів. Ми розуміємо, що вибори, але все одно стоїмо на своєму, тому що громадських слухань не проводили і громада в Калуш не входила. Якщо це буде такий силовий варіант, то люди можуть просто піти на супротив", - зазначив Микола Дрогомирецький.

Журналісти Суспільного Карпати звернулися за коментарями до облдержадміністрації. Начальник управління інформаційної діяльності Володимир Джигіта повідомив, що профільна заступниця голови облдержадміністрації Світлана Онищук перебувала на нараді. Тому прокоментують ситуацію із Боднарівською громадою завтра.

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: боднарів отг

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: