Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Жителі будинку на Сівецькій хочуть створити ОСББ

Переглядів: 2223

Наразі у Калуші діє 21 об’єднання співвласників багатоквартирного будинку.

У п’ятницю, 23 березня, відбулися загальні збори мешканців житлового будинку № 4 по вул. Сівецькій з приводу створення та діяльності ОСББ (об’єднання співвласників багатоквартирного будинку), на яких були присутні головний спеціаліст – юрист відділу житлової політики та роботи із споживачами управління житлово-комунального господарства Тарас Захарія та заступник начальника Богдан Сасник.

Під час зібрання Тарас Захарія розповів про реформу житлово-комунального господарства в Україні, зокрема про можливість відповідно до вимог Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» мешканцям визначитися з формою управління будинком, повідомляє управління житлово-комунального господарства  Калуської міської ради.

Водночас мешканців поінформували про те, що у місті діє міська програма «Стимулювання створення та підтримки діяльності ОСББ на 2018-2019 роки», якою скористалося ряд ОСББ на проведення капітальних ремонтів житлових будинків, зокрема ОСББ «Січове 15».

Головний спеціаліст – юрист також повідомив, що відповідно до рішення виконавчого комітету Калуської міської ради на сьогоднішній день оголошено конкурс з призначення управителя багатоквартирного будинку на ряд житлових будинків та виставлено на даний конкурс 2 лоти, мешканці котрих не визначилися з формою управління багатоквартирним будинком.

Схожі матеріали за тегами: Калуш ОСББ Сівеька

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: