Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Жителю села Станькова присудили виправні роботи за зберігання зброї

Переглядів: 1262

Чоловік знайшов зброю, яку поліцейські потім знайшли у нього.

Повну історію пояснили на сайті Калуського міськрайонного суду.

 На початку серпня 2019 року обвинувачений в лісовому масиві неподалік с. Станькова знайшов карабін 7.62-мм Мосіна та бойові припаси в кількості 25 штук, таким чином незаконно отримав їх без передбаченого законом дозволу.

Дану вогнепальну зброю та бойові припаси помістив до власного автомобіля та завіз в свій гараж. В середині вересня 2019 року обвинувачений взявши вогнепальну зброю Мосіна та бойові припаси поїхав на власному автомобілі в ліс, де з даного карабіна провів один постріл, таким чином здійснив незаконне носіння вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу.

Згодом працівники  Калуського відділку поліції провели санкціонований обшук в гаражі та виявили карабін 7.62-мм Мосіна і бойові припаси.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні кримінального правопорушення визнав, розкаявся у вчиненому, просив суворо його не карати.

Суд врахував наведене, а також, те, що він позитивно характеризується, офіційно працевлаштований, вину визнав та щиро покаявся, від вчинення злочину важких наслідків не настало.

Як наслідок суд призначив 1 рік і 6 місяців виправних робіт за місцем праці з відрахуванням 20 відсотків із суми заробітку в дохід держави.

 

 

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: станькова зброя

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: