Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Зі Львова вихованці «Фламінго» повернулися з Гран-прі і премією в 10 тисяч гривень (ФОТО)

Переглядів: 1562

Зразковий ансамбль танцю «Фламінго» взяв участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Зірки Львова» і повернувся з новими перемогами.

Як розповіла «Калуш ФМ» засновниця ансамблю танцю Тетяна Сабодаш, на цей конкурс, який проходив у Львові 5-7 квітня, вони представили 6 номерів у різних вікових групах і різних номінаціях. Участь загалом брали 140 вихованців – від наймолодших до найстарших.

Юні танцюристи підготували і презентували цього разу номери «Баю-баюшки-баю», «Магазин карамельок», «Піжамна паті», трохи старші – «Віртуальна реальність», «Екобунт», а найстарші - танцювальну композицію «Ода вчителю».

Виступили калушани, як завжди блискуче і завоювали 5 перших місць, Гран-прі і премію в розмірі 10 тисяч гривень. Вручаючи Гран-прі, зірковий член журі Амадор Лопес відзначив, що цю найвищу нагороду «Фламінго» отримало як кращий колектив і за кращі постановки, адже всі вони сюжетні.

Кубком були нагороджені і п’ятирічні танцюристи, які йшли поза конкурсом. Керівнику ансамблю також вручили сертифікат на 1 тисячу євро, який вони можуть використати на оплату поїздки на конкурс за кордоном, якщо братимуть у ньому участь.

Додамо, що з вихованцями ансамблю танцю займаються педагоги Наталія Маланчук, Наталія Яцук, Іванна Козолиз та Тетяна Сабодаш.

Схожі матеріали за тегами: Фестиваль Львів Фламінго Гран-прі

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: