Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Знову чадний газ? У Підгірках трагічно загинуло молоде подружжя

Переглядів: 3165

Трагедія сталася в ніч з 8 на 9 березня в будинку на вулиці Івано-Франківська.

За інформацією начальника Калуського відділу поліції Василя Маківничука, повідомлення про жахливу трагедію в чергову частину відділу поліції надійшло 9 березня близька 9.00, повідомляє «Нафтохімік-Калуш».

При виїзді оперативної групи на місце пригоди з’ясувалося, що в будинку проживали молодий чоловік, 1985 року народження, його дружина, 1987 року народження, їх малолітня дитина та батьки. Саме батько, вийшовши вночі в коридор, помітив дим з кімнати, де спало подружжя (дитина була в іншій кімнаті). Двері були закриті, а на стукіт їх ніхто не відчиняв.

Виламавши двері, батько застав тіло невістки вже без ознак життя, а син був живий і ніби дрімав. Коли ж він прийшов до тями і зрозумів, що сталася біда, побіг у двір до криниці. Чи з хвилювання від побаченого, чи з необережності, але на очах у батька він впав у криницю. Врятувати йому життя не вдалося.

Причиною смерті молодого подружжя, – продовжує начальник Калуського відділу поліції, – найімовірніше став чадний газ. Адже, за словами батька загиблих, коли він забіг у кімнату, то побачив включеними настінний обігрівач «UFO» та електрокамін. Саме від останнього вже починали диміти пластикові деталі коляски та деяких інших речей, що були в  кімнаті.

Але більш детально про причини загорання та інші обставини трагедії буде відомо за результатами експертизи та слідчих дій, які розпочаті в зв’язку зі смертю молодого подружжя.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш чадний газ подружжя загибель

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: