Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Звільнили у залі суду. Киянину, який викрав в Калуші «Ауді-80», зарахували попереднє ув’язнення в строк відбування покарання

Переглядів: 442

Суд визнав мешканця Києва, який поцупив автомобіль «Ауді-80» в Калуші, винуватим.

У судовому засіданні з’ясувалося, що мешканець м. Києва зі своїм знайомим  перебували біля будинку по вул. Литвина в м. Калуші, де помітили автомобіль марки «Ауді-80». В подальшому обвинувачений, підійшов до передніх дверцят автомобіля та за допомогою викрутки пошкодив замок і відкрив дверцята. В автомобілі  віднайшли запасні ключі замка запалювання, один із них сів за кермо автомобіля, запустили двигун та втекли, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Калуський міськрайонний суд.

Перебуваючи у салоні автомобіля, обвинувачений помітив біля заднього сидіння ящик, у якому знаходились інструменти та запчастини, які він вирішив також викрасти. Своїми діями він спричинив потерпілому матеріальну шкоду.

У ході розгляду справи між прокурором та обвинуваченим було укладено угоду про визнання винуватості. Мешканець Києва підтвердив, що незаконно заволодів транспортним засобом спільно зі своїм знайомим, а інструменти та запчастини він викрав сам.                    

Потерпілі заявляли, що претензій до обвинуваченого не мають, а прокурор просив затвердити укладену угоду.

Суд, перевіривши обставини справи, дійшов до висновку про необхідність призначення мешканцю Києва 5 років 4 місяці позбавлення волі без конфіскації майна. Враховуючи, що обвинувачений з 2017 року знаходився під вартою, то суд зарахував попереднє ув’язнення в строк відбування покарання та звільнив його у зв’язку із фактичним відбуттям.

 

Схожі матеріали за тегами: Киянин авто викрадення суд

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: